P-klubi

Turun yliopiston Politiikan tutkimuksen klubi ry.

Ajankohtaista Klubissa
Pääsykoe eduskuntaan -Turun suurin opiskelijavaalipaneeli 18.3.

Paul Hermansson
28.2.2015Koulutuksella on ratkaiseva merkitys Suomen tulevaisuuden suunnalle. Panostamalla kolutukseen ja opiskelijoihin panostetaan samalla menestyvään Suomeen. Tule kaupungin suurimpaan opiskelijavaalipaneeliin kuulemaan keskeisimmistä koulutuspoliittisista ja muista ajankohtaisista teemoista, sekä ottamaan selvää mikä puolue tai ehdokas selviää parhaiten opiskelijoiden tentistä. Kuka läpäisee pääsykokeen eduskuntaan?

Turun yliopiston Politiikan tutkimuksen klubin ja Turun yliopiston ylioppilaskunnan järjestämä vaalipaneeli pidetään Tauno Nurmela – salissa yliopiston päärakennuksessa 18.3. klo 15-16.30. Puheenvuoron saavat opiskelijataustaiset tulevaisuuden vaikuttajat kaikista eduskuntapuolueista. Paneelin vetäjänä toimii Turun yliopiston eduskuntatutkimuksen keskuksen johtaja Markku Jokisipilä.

Panelisteiksi ovat varmistuneet seuraavat ehdokkaat:
Anna Sirkiä (Keskusta)
Jukka Vornanen (Vihreät)
Ida Schauman (RKP)
Ville Tavio (Perussuomalaiset)
Sade Kondelin (Vasemmistoliitto)
Jaana Shelby (Kristillisdemokraatit)
Lauri Kattelus (Kokoomus)
Mari-Elina Koivusalo (SDP)

Luvassa on mielenkiintoista keskustelua mm. sellaisista päivänpolttavista kysymyksistä kuten korkeakoulutuksen tulevaisuudesta, työstä, EU- ja euroalueen suunnasta sekä globaalista eriarvoisuudesta. Paneeli lähetetään myös livestreamina, ja yleisö voi osallistua kommenteilla ja kysymyksillä Twitter – seinän kautta. Tapahtumassa on kahvitarjoilu. Tervetuloa!

P-klubin Akateemiset karaokekilpailut 2015

Paul Hermansson
19.2.2015Kimpoilevatko sulosoinnut kurkunpäästäsi? Oletko oman suihkusi Tauski? Koetteletko lähimmäistesi hermoja jatkuvalla hyräilyllä?

Tervetuloa viettämään musiikintäyteistä keskiviikkoa P-klubin Akateemisten karaokekilpailujen merkeissä! Sooloile tai muodosta eeppinen yhtye ja hurmaa kirkuva yleisö! Raadin parhaiten vakuuttanut lauluesitys palkitaan.

Jos julkinen laulaminen ei kuulu mukavuusalueellesi, tule todistamaan uusien iskelmätaivaan tähtien syntyä tai valloittamaan Lynin tanssilattia. Nopeimmille groovaava haalarimerkki!

Eli siis:
Mitä: P-klubin Akateemiset karaokekilpailut
Missä: Night Club Marilyn
Milloin: keskiviikko 4.3. klo 22-04
Liput 3€


Olipa bravuurisi sitten Eput, Leevit tai Juice, Lynissä nähdään!

P-klubin kaverisitsit 2015

Paul Hermansson
10.2.2015P-klubin kaverisitsit lähestyvät! Ota klubiin kuulumaton kaverisi mukaan ja pääsette yhdessä sitsaamaan perinteiseen P-klubin tyyliin.

Teemana tänä vuonna on värikäs ja vauhdikas 80- luku joten nyt vanhempien vaatekomeroille etsimään inspiraatiota. (pukeutuminen on kuitenkin täysin vapaaehtoista).

Sitsit pidetään 4.3. Osakuntasalissa Ylioppilastalo B:n pohjakerroksessa. Sitseille ilmoittaudutaan sähköisesti osoitteeseen festikset@gmail.com. Ilmoittautuminen alkaa 13.2. klo 12 ja loppuu 20.2. Ilmoitathan samassa viestissä itsesi ja kaverisi sekä teidän juoma- ja ruokatoiveenne (kasvis/liha). Sitsien peruuttaminen muusta syystä kuin akuutti sairaus on mahdollista 26.2 asti. Sitsien hinta on 8/12 euroa. Mukaan mahtuneille ilmoitetaan maksuohjeet sähköpostilla. Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti, jotta sinä ja kaverisi mahdutte mukaan!

Iloinen 80- luvun teema jatkuu Night Club Marilynissa akateemisten karaokekilpailu- bileiden muodossa. (Jatkot eivät kuitenkaan sisälly hintaan).

Tervetuloa sitsaamaan!

P-klubin laskiainen 2015

Paul Hermansson
2.2.2015Laskiainen ja siihen kuuluvat asianmukaiset kuviot lähestyvät vääjämättä jälleen. Tiistaina 17.2. on taas siis klubilaisille luvassa kokonainen päivä pelkkää hyvää ja pelkkää kultaa. Alle on kerätty päivän tapahtumia, jotta jokainen löytää ns. mestoille, eikä eksy muista lehviä kantavista höpönassuista.

klo 12.00 - 14.00

Laskiaispäivystys!

Luvassa nautinnolista Stroh-teetä ja herkullisia käsin leivottuja laskiaispullia - laktoosilla tai ilman. Stereoista pauhaa Kike Elomaan, Veijo Ullakon ja Leo Luodon kaltaisia iskelmäklassikkoja. Aikamoista.

klo 14.45 TYYlikäs laskiainen Vartiovuorenmäellä

Päivystyksestä siirrymme sopivasti Vartivuorenmäelle nöyryyttämään muut Turun korkeakoulujen ainejärjestöt perinteisessä mäenlaskukilpailussa. Voitto ratkaistaan huutoäänin, joten kaikki paikalle laulamaan Oodin Sitoutumattomuudelle viimeistä säkeistöä! P-klubin pulkan suunnitteluun ja rakentamiseen saavat kaikki osallistua ottamalla yhteyttä liikuntavastaava Blomqvistiin.

Tämän jälkeen Toimistolla, sen lähiympäristössä tai missä tahansa on mahdollisuus nauttia näin yleisesti elämästä. Kunnes anniskeluravintola CocoLoco suunnilleen kello 18.00 jälkeen avaa porttinsa ja karaokevälineensä herrasmiehille ja leideille. Mahdollisin alennetuin virvokehinnoin!

Kokonainen päivä klubilaisten kanssa, parasta!

Myös Wapun ennenaikainen fiilistely on sallittua laskiaisena.

Walpo 5/14

Paul Hermansson
26.1.2015


Uusin Walpo on nyt luettavissa Issuu-muodossa!

Kutsu yhdistyksen ylimääräiseen kokoukseen

Paul Hermansson
22.1.2015


Tervetuloa Turun yliopiston Politiikan tutkimuksen klubi ry:n ylimääräiseen kokoukseen torstaina 29.1. klo 16:30 alkaen.

Kokous järjestetään Turun yliopiston luentosalissa pub 1 (Publicum). Kokouskutsu ja esityslista ovat jäsenistölistalle lähetetyn sähköpostiviestin liitteenä. Kokouksessa käsitellään politiikan tutkimuksen valmennuskurssien siirtoa yhdistyksen omistaman yrityksen Yliopistovalmennus Ponnahduslauta Oy:n alaisuuteen. Yhdistyksen hallitus on esittänyt kurssien siirtoa 19.1. pidetyssä kokouksessa.

Samassa yhteydessä pidetään myös Yliopistovalmennus Ponnahduslauta Oy:n ylimääräinen kokous, jossa käsitellään alkupääoman sijoittamista Timo Soikkasen juhlarahastoon. Kutsu ylimääräiseen yhtiökokoukseen on lähetetty aiemmin sähköpostilistalle.

Viini- ja juustoilta toimistolla 4.2.

Paul Hermansson
20.1.2015


Luokitteletko viinit vain niiden värin perusteella? Tarttuuko valtion alkoholiliikkeestä jatkuvasti halvin pullo mukaan? Onko perjantaipullosi kylkeä koristanut jo vuosia sama härkä?

Ei hätää! Pienen tauon jälkeen on ilo ilmoittaa, että P-klubi järjestää jälleen viini-illan. 4.2. keskiviikkona olisi tarkoitus nautiskella erilaisista viineistä ja asianmukaisesta tarjoilusta toimistolla klo 18:00 alkaen. Tervetulleita ovat niin vasta-alkajat, kuin kokeneemmatkin viinitietäjät.

Illan teemana on vuoden viinit. Pääsemme siis maistelemaan vuoden 2014 parhaimmistoon kuuluvia juomia. Lista yksittäisistä viineistä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

P-klubin lisäksi maisteluillan meille mahdollistaa Korkkivika ry:ssäkin vaikuttava Janne Salakka. Asiantuntemusta siis löytyy, joten enää kaivataan paikalle janoisia ja viinille lämpeäviä klubilaisia!

Tapahtumaan voi ilmoittautua 22.1. klo 12 alkaen toimistokäytävälle ilmestyvään listaan. Mukaan mahtuu 20 nopeinta ja tapahtuma kustantaa vaivaiset 9€.

Tervetuloa!

Peli-ilta toimistolla 28.1.

Paul Hermansson
19.1.2015


Lomat on nyt lomailtu ja tammikuu lähenee puoltaväliä. Vuoden 2015 ensimmäinen peli-ilta järjestetään toimistolla keskiviikkona 28.1. klo 18:00 alkaen. Jälleen on mahtava tilaisuus kohdata kanssajäsenistöä hauskojen pelien parissa!

Tarjolla on luonnollisesti naposteltavaa ja herkkuja. Myös klubin pelivarastoa ollaan aikeissa täydentää, joten sinulla on mahdollisuus äänestää Facebookissa, minkä pelin haluaisit lisätä kokoelmiimme. Voit myös ottaa oman suosikkipelisi mukaan. Myös klubin pelivarastoa ollaan aikeissa täydentää, joten sinulla on mahdollisuus äänestää Facebookissa, minkä pelin haluaisit lisätä kokoelmiimme.

Peli-ilta on perinteisesti alkoholiton tapahtuma. Valitettavasti Turku-salia emme saa käyttöömme tällä kertaa, mutta ei anneta sen haitata!

Kevään jäsenistösitsit 22.1. T-talolla

Paul Hermansson
4.1.2015


Uusi vuosi 2015 lähtee vauhdikkaasti käyntiin perinteisten jäsenistösitsien merkkeissä, sillä kevään jässyt lähestyvät ja paikkana toimii T-talo! Sitsit pidetään torstaina 22.1. klo 19 alkaen.

Ilmottautuminen sitseille alkaa keskiviikkona 7.1 klo 12 osoitteeseen festikset@gmail.com ja päättyy maanantaina 12.1. Paikat sitseille kuitenkin perinteisesti täyttyvät vauhdikkaasti, joten nopeus ilmottautumisessa on valttia. Ennen klo 12 tulleet ilmottautumiset kuitenkin hylätään. Mukaan mahtuneille ilmoitetaan myöhemmin sähköpostilla ja mukana tulevat myös maksuohjeet. Sitsien hinta on 12/8€

Ilmoitathan ruoka- ja juomatoiveesi, sekä mahdolliset allergiat ilmottautumisviestissäsi.

Sitsien peruuttaminen on mahdollista maanantaihin 19.1 asti muusta syystä kuin akuutti sairaus. Olemme tuolloin yhteydessä varasijoille jääneisiin ilmottautujiin.

Haalarit päälle ja sitsaamaan!

Pikkujoulusitsit ja jatkot 12.12. Kirkkotiellä

Paul Hermansson
11.12.2014


Pikkujoulusitsejä vietetään perjantaina 12.12. Kirkkotiellä pikkumustissa tunnelmissa. Joulupukin on huhuttu saapuvan paikalle. Sitseille osallistumisen (8/12e) voi maksaa toimistolla käteisellä tai juhlinnan tilille FI02 5716 9020 0148 95 viitteellä 12124.

Sitsien jälkeen samassa paikassa vietetään koko jäsenistölle avoimia jatkobileitä. Tule päättämään syyslukukausi tyylillä parhaiden opiskelukavereidesi kanssa!

Vuosijuhlien kuvagalleria

Paul Hermansson
2.12.2014


P-klubin XXXIX vuosijuhlien kuvagalleria löytyy nyt osoitteesta https://www.p-klubi.fi/kuvat/tapahtumat/14vujut/album/index.html

Laitoksen ja opiskelijoiden pikkujoulut 3.12.

Paul Hermansson
29.11.2014


Joskus voisi olla mukavaa nähdä proffia ja dosentteja muuallakin kuin luentosaleissa. Moni kenties ikävöi fuksivuoden rentoja tutustumiskaljoja ja jutustelua henkilökunnan kanssa. Siksi P-klubi organisoi laitoksen ja opiskelijoiden yhteiset pikkujoulut!
Keskiviikkona 3.12. klo 19 alkaen käyttöömme on varattu Ravintola Koulun yläkerrasta Historian luokka, jonka lämminhenkinen miljöö kutsuu uppoutumaan henkevään keskusteluun opinnoista, suomalaisen politiikan tilasta ja Fänrikenin lounaista höyryävän glögin ääressä. Voisiko keskiviikkoiltaansa paremmin käyttää?

Mikäli Historian luokan tilakapasiteetti ei kestä osallistujaryntäystä, laajennamme presenssiämme muun ravintolan puolelle. Tapahtuman tarjoilut ovat omavalintaiset ja -kustanteiset.

Tervetuloa!

P-klubin hallitus vuodelle 2015 on valittu!

Paul Hermansson
29.11.2014


Turun yliopiston Politiikan tutkimuksen klubi ry:n hallituksen kokoonpano vuodelle 2015 on seuraava:
Puheenjohtaja: Arttu Salonen

Varapuheenjohtaja: Johan Wahlsten

Sihteeri: Paul Hermansson

Taloudenhoitaja: Heidi Wirkkala

Poliittisen historian koulutuspoliittinen vastaava: Väinö Kuusinen

Valtio-opin koulutuspoliittinen vastaava: Sanna Lauronen

Juhlavastaavat: Irene Heikkilä & Anna Hiltunen

Aleksi Blomqvist

Jaakko Brummer

Susanna Nurmi

Henni Kivinen


Onnittelut kaikille valituille!

Hallitustyrkkyesittelyt nyt nähtävillä!

Paul Hermansson
14.11.2014


P-klubin hallitukseen 2015 pyrkivien hallitustyrkkyesittelyt voi nyt lukea sivuiltamme! Käy osoitteessa http://www.p-klubi.fi/?id=hallitustyrkkyesittelyt tutustumassa ehdokkaisiin!

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous 28.11. Turku-salissa

Paul Hermansson
7.11.2014


Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidetään perjantaina 28.11. klo 16.30 Turku-salissa. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, esimerkiksi hyväksytään vuoden 2015 toimintasuunnitelma, talousarvio sekä valitaan ensi vuoden hallitus ja toimijat.
Hallitustyrkkyesittelyiden osoite P-klubin nettisivuilla päivitetään tähän myöhemmin.
Syyskokouksen yhteydessä pidetään myös Yliopistovalmennuksen yhtiökokous.
P-klubin jäsenet voivat etukäteen yksin tai yhdessä valmistella ja esittää kirjallisia ponsia eli toimenpide-ehdotuksia alkavan vuoden hallitukselle.
Jotta linjaaminen ja väittely ei tyrehtyisi energian hukkaan, on syyskokouksessa tarjolla myös pientä purtavaa.

Uusi Walpo on ilmestynyt!

Paul Hermansson
4.11.2014


Uusin Walpo on nyt luettavissa Issuu-muodossa!

P-klubin XXXIX vuosijuhlat 31.10.

Paul Hermansson
22.10.2014


P-klubin XXXIX vuosijuhlia vietetään Valtion Virastotalolla 31.10. Juhlallisuudet alkavat cocktailtilaisuudella kello 17.00, ja samassa paikassa juhlitaan pääjuhlaa kello 19.00 alkaen. Jatkoja vietetään Kirkkotiellä 00.45 eteenpäin. Kirkkotielle ovat tervetulleita myös ne jäsenet, jotka eivät pääjuhlaan ilmoittautuneet.

Seuraavana päivänä lähdetään viettämään akateemista silliaamiaista salaiseen ja viihtyisään paikkaan X. Muistathan erikseen mainita vuosijuhlailmoittautumisessasi, tai ilmoittautua erikseen, jos tulet sillikselle! Bussikuljetus lähtee toimiston edestä kello 10.30. Myös sinne ovat tervetulleet nekin, jotka eivät osallistu pääjuhlaan. Silliaamiaisen hinta on 10 euroa.

Lämpimästi tervetuloa!

Haalaritentti 29.09. TYY:n saunalla

Paul Hermansson
25.9.2014


On vihdoin ja viimein tullut sen juhlallisuuden aika, kun P-klubin fuksit vuosimallia -14 pukevat ylleen ylväät lehvien koristelemat haalarit. Vai pukevatko sittenkään...?

Saavu siis paikalle nakkipassi täytettynä, sekä sanasta sanaan ulkoa opeteltu tenttimateriaali täydellisesti sisäistettynä. Tiedossa on asiaankuuluvia perinteitä, itse hermojaraastavaa tenttiä unohtumatta.
Tentissä parhaiten pärjääville on luvassa tietysti myös ne itse haalarit! Koko jäsenistölle avoimet jatkot ovat haalaritentin jälkeen anniskeluravintola Portissa.

P-klubin työelämä-ilta keskiviikkona 24.09 TYY:n saunalla

Paul Hermansson
16.9.2014


P-klubin perinteinen työelämäilta järjestetään keskiviikkona 24.9. TYYn saunalla. Virallinen ohjelma alkaa kello 18.00 ja opiskelijoilla on mahdollisuus kuulla mielenkiintoisia puheenvuoroja työelämästä ja erilaisista työmahdollisuuksista alumneiltamme. Ohjelman jälkeen on mahdollista jäädä viettämään iltaa saunomisen ja hyvän seuran merkeissä.
Tervetuloa!

Heikki Paloheimo myy viisi hyllymetriä kirjoja

Katariina Kulha
4.9.2014


Emeritusprofessori, P-klubin kunniajäsen Heikki Paloheimo myy noin viisi hyllymetriä yhteiskuntatieteellistä, erityisesti politiikan tutkimuksen alan kirjallisuutta Turussa Vasaramäen pihakirppispäivänä sunnuntaina 7.9.2014 klo 11-16 osoitteessa Koivukatu 4, Turku. Pieni valikoima myytävästä kirjallisuudesta esitellään kuvin Paloheimon Dropbox-kansiossa Kirjojen myynti jatkuu Turun kirjakahvilan lauantaikirppiksessä 13.9.2014

Uusi tenttipalautelomake otettu käyttöön

Katariina Kulha
2.9.2014


Koska moni poliittisen historian ja valtio-opin tentti on muuttunut syyskuusta alkaen sähköiseksi, on P-klubikin ottanut käyttöönsä uuden sähköisen tenttipalautelomakkeen. Palautelomake on hyvin pitkälti samanlainen kuin vanha, paperinen palautelomake, ja linkki siihen löytyy sekä etusivun oikeasta laidasta että Kopo-osiosta. Kynän ja paperin ystävät voivat halutessaan edelleen antaa perinteistä palautetta sähköisistäkin tenteistä P-klubin toimistolla. Tärkeintä on antaa palautetta - se koituu lopulta opiskelijan eduksi!

Jäsenistösitsit Kirkkotiellä 09.09. klo 19.00

Paul Hermansson
31.8.2014


Arvon jäsenistö,
Yksi syksyn kohokohdista lähestyy ja paikkana toimii legendaarinen Kirkkotie! Syksyn perinteikkäät Jäsenistösitsit pidetään tiistaina 09.09 kello 19.00 alkaen. Kirkkotieltä ei suinkaan poistuta sitsien loputtua, vaan avoimet jatkot koko jäsenistölle jatkuvat koko yön ja tarjoavat huippualun syksylle.

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 01.09. klo 12.00 osoitteeseen festikset@gmail.com Nopeus on valttia, sillä paikkoja on vain rajoitettu määrä! Ennen 12 tulleet ilmoittautumiset kuitenkin hylätään. Mukaan mahtuneille ilmoitetaan myöhemmin sähköpostilla ja mukana tulevat myös maksuohjeet. Sitsien hinta on tuttuun tapaan 12/8e. Ilmoitathan viestissä ruoka- ja juomatoiveesi, sekä mahdolliset allergiat.

Sitsien peruuttaminen on mahdollista(muusta syystä kuin akuutti sairaus) ainoastaan perjantaihin 05.09 mennessä ja tuolloin olemme yhteydessä niihin onnekkaisiin varasijalla olijoihin. Ja vaikka et mahtuisi mukaan, jatkot ovat avoimet ja paras tapa juhlia on koko jäsenistön voimin.
Haalarit jalkaan ja Kirkkotiellä tavataan!

P-klubi onnittelee opiskelemaan päässeitä!

Paul Hermansson
30.6.2014


P-klubi toivottaa teidät, vuoden 2014 fuksit tervetulleiksi Turun yliopiston hienoimpaan ainejärjestöön.

P-klubi järjestää jäsenistölleen jos jonkinlaisia tapahtumia pitkin vuotta. Alkuun pääset kuuntelemalla tuutoriasi, lukemalla viikkomailia aina tiistaisin ja seuraamalla nettisivujamme.

Syksyllä nähdään!

Vuoden 2014 YYA-Walpo on ilmestynyt!

Paul Hermansson
15.6.2014


Uusi YYA-Walpo on nyt luettavissa Issuu-muodossa!

P-klubin kevätkeitto 16.5.

Paul Hermansson
13.5.2014


P-klubin perinteinen kevätkeitto järjestetään 16.5. Aurinkolahdessa kello 18 alkaen. Kevätkeittoa juhlitaan perjantaina 16. toukokuuta kello 18.00 alkaen. Paikkana toimii Aurinkolahden mökki Hirvensalossa. Luvassa on rentoa yhdessäoloa, grillailua, saunomista, hyvää klubiseuraa ja illan huipentaa kiljukilpailu, jonka voittaja palkitaan ruhtinaallisesti! Tapahtuman hinta on 5 euroa ja se sisältää haalarimerkin, tervetuliaisjuoman,maistiaisia kiljusta, sekä pientä naposteltavaa.

Tervetuloa juhlimaan kanssamme kevätkauden päättäjäisiä!

P-klubin vappuviikko

Paul Hermansson
11.4.2014


Wappu tulee taas! Ihmisen paras aika on kohta käsillä. Tässä viikon ohjelma:

25.4. Trivial Perseet
26.4. TP-sillis
27.4. Kritiikkipesis & Spedet Spelit
28.4. Lexin päiväsitsit & Indexin päiväsitsit
29.4. Akateemisen mölkyn MM-kisat; akateemiset pussikaljat
30.4.Vappuaatto; vappubooli; Taidemuseonmäen vappumenot
1.5. TYYlikäs vappupiknik

Ilmoittautuminen Trivial Perseisiin 11.4.

Paul Hermansson
7.4.2014


Jo tarunhohtoista mainetta Wapun avaustapahtumana nauttiva Trivial Perseet -rastikierros tulee taas! Ilmoittautuminen alkaa 11.4. kello 12.00, joten ole skarppina mikäli mielit mukaan hauskanpitoon! Aikaisemmin ilmoittautuneita ei oteta huomioon. Yksi joukkueen jäsenistä ilmoittaa koko joukkueen osoitteeseen trivialperseet(at)gmail.com. Ilmoittautumisesta tulee selvitä niin joukkueen kuin osallistujienkin nimet. Ole valppaana, sillä tapahtuma on myyty loppuun viime vuosina erittäin nopeasti!


Hintana vaivaiset 9 euroa/osallistuja. Tapahtuman viralliset jatkot pidetään Aurakadun viihderavintola The Monkeyssa.

Ole siellä tai ole neliö!

P-klubi

Tapahtumat

Ke 4.3. Kaverisitsit
Ke 4.3. Akateemiset karaokekilpailut
Ke 18.3. Eduskuntavaalipaneeli


Päivystykset tiistaisin ja torstaisin klo 12-14 toimistolla.

Hallituksen kokoukset pidetään maanantaisin klo 18:00, ellei toisin ilmoiteta.

Tarkempaa tietoa tapahtumista Toiminta-sivulla.

TENTTIPALAUTELOMAKE

P-klubi Facebookissa

P-klubi Instagramissa

Klubissa kuultua

"Mä en tiedä edes mitään."
- Johan Provinssirockissa.

"Tää on vähän kuin olisi lynissä merellä... siis Merilynissä."
- Paul kansainvälisillä vesillä.

"Sain pari noppaa ja rahat meni."
- Emma muistelee fuksisyksyä.

"Mutta voin kertoa, että se tunne joka siellä haalarissa sykkii, on rakkautta. Halusit tai et."
- Mikael Jungner lehdessä.

Klubista

Turun yliopiston Politiikan tutkimuksen klubi ry. (P-klubi) on Turun yliopiston poliittisen historian ja valtio-opin opiskelijoiden ainejärjestö. Tehtävämme on toimia jäsenistömme edunvalvojana Turun yliopiston sekä sen alaisuudessa toimivien poliittisen historian ja valtio-opin laitosten suuntaan.

Toisaalla

Unican tämän päivän lounaat

kopoblogi Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut Monkey